Онлайн магазин за мъжки обувки от естествена кожа

Връщане на продуктиЗаявете връщане


Можете да върнете продукт в рамките на 14 дни, считано от момента на получаване на поръчката.

Заявете връщане

Ако не желаете да попълните тази форма, моля разпечатайте формуляра по-долу и го прикрепете

Отдел рекламации

Ако желаете да направите уточениние или да получите информация по-сложен казус, моля свържете се с нас:

Обадете ни се
0893 39 69 85
Изберете 4 от главното меню, за да бъдете превхърлени към отдел “Рекламации”
Пишете ни
problem@cavalerbg.com
Опишете вашия казус и ние ще ви отговорим в максимално кратък срок


Как протича процеса на връщане на продукт1.Попълнете вашия формуляр онлайн и го изпратете към нас. Ще получите имейл в потвърждение и входящ номер, за да проследите вашата рекламация.

2.Изпратете продукта с куриер по ваш избор на адрес: Гр. Габрово, гр. Габрово, ул. Индустриална № 48

3.Сумата ще бъде възстановена в рамките на 14 дни по вашата банкова сметка.

Основна информация


1. Изпратете продукта след попълнена формуляр за връщане чрез формата по-горе, или заедно с отпечатан формуляр, за да се запази целостта на пратката.

2. Формуляр за право на отказ, можете да попълните и изпратите онлайн от тук, или да изтеглите от тук, да го отпечатате, попълните собственоръчно и изпратите заедно с продукта си.

3. Сумата съответстваща на вашата рекламация, ще бъде възстановена в рамките на 14 дни, считано от датата на получаване на вашата пратка в центъра ни за обработка на рекламации.

4. Ако сте направили няколко отделни поръчки и желаете да направите рекламация за всяка отделна поръчка, моля попълнете отделен формуляр за всяка поръчка и изпратете отделните продукти с отделни пратки. Рекламациите по всяка поръчка се преглеждат поотделно.

5. Внимание! Важно е да върнете продукта в неговата оригинална опаковка ис прилежащите му етикети и аксесоари. Продуктите трябва да бъдат с ненарушен търговски вид и без следи от употреба. Ако имате причина, да не изпълните някое от горните условия, моля попълнете го във формата за връщане.

Въпроси и отговориИзбере най-удобния за вас куриер с който да върнете вашия продукт обект на рекламация. Попълнете вашия формуляр онлайн, чрез нашата форма, или отпечатайте и попълнете формуляр собственоръчно и го и го изпратете заедно с проекта, който искате да върнете. Ние ще прегледаме изпратения от вас продукт и съобразно формуляра, ще възстановим сумата ви до 14 дни от датата на получаването на рекламацията.
Ако желаете да направите рекламация по някоко поръчки едновременно, моля изпратете ги, заедно с техните формуляри отделно една от друга, тъй като всеки продукт обект на рекламация се разглежда поттделно.


Разходите по транспортирането на продукта обект на рекламация са за сметка на клиента. Имате право да изберете куриер, който е най-изгоден за вас, както и куриерска услуга по ваша преценка. Имайте предвид, че рекламацията се регистрира с датата на нейното получаване на адреса ни.


Можете да се възползвате от правото си на рекламация в рамките на 14дни, считано от датата на получаване на вашата поръчка.


Адресът на който се изпращат продуктите предмет на рекламация е:
Получател:
Онлайн Магазин Кавалер
Гр. Габрово, УЛ. НИКОЛАЕВСКА 42
Телефон: 0893 39 69 85


При поръчка онлайн е необходимо да изпратите погрешно избрания продукт и да изчакате възстановяване на сумата по съответния ред или ни позвънете на 0895 54 33 96, за да стигнем заедно до най-доброто за вас решение. Поръчка на нов продукт можете да направите по всяко време в нашия онлайн магазин.


Най-бързият начин по който можете да получите парите по вашата рекламация е чрез попълването на нашата форма "заявка за връщане" онлайн. Попълнете вашата банкова сметка и ние ще възстановим сумата отговаряща на върнатите продукти по поръчката ви максимално бързо.


Важна информация относно рекламации


Всеки клиент има право да върне продукт в 14 дневен срок след получаването му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал. 2 на чл. 55. Поръчката може да се върне като предварително клиента изтегли формулярът за рекламация и връщане на стока на КОЖА 2014 ЕООД . На основание БДС-515-88-М12 гаранционният срок на предлаганите стоки е 30 дни.

Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид и видимо не са използвани, експлоатирани, могат да бъдат приети като нова стока и не липсва касова бележка. Касовата бележка за поръчаните стоки се издава от куриерска компания Еконт Експрес ООД или Спиди АД при получаване на поръчаната стока. Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес: гр. Габрово, ул. Индустриална 48. На основание чл. 55 от ЗЗП потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора.

Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на клиента. 

При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, като разходите за куриер и/или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124 от закона за Защита на потребителя).

КОЖА 2014 ЕООД ще възстанови в 14 дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид, по дадена от клиента банкова сметка.

При необходимост от замяна на продукт, търговецът възстановява сумата по посочената банкова сметка във формуляра за рекламация, а клиентът прави нова поръчка.

Формулярът за рекламация и връщане на стока на КОЖА 2014 ЕООД изтеглете от тук.

Запишете се за известия
Получавайте винаги първи всички наши отстъпки и промоции
+359893396985 - Обадете ни се сега !